VREG legt tariefmethodologie 2025 - 2028 vast

De tariefmethodologie legt het kader vast voor het bepalen van de inkomsten van de Vlaamse distributienetbeheerders in de komende vier jaar, alsook de regels waaraan de netbeheerders zich moeten houden om te komen tot de jaarlijkse nettarieven. De VREG legt later dit jaar nog het toegelaten inkomen voor de distributienetbeheerders en de nettarieven voor 2025 vast op basis van de nieuwe tariefmethodologie. Het is dus nog even afwachten welke impact deze beslissing zal hebben op de dividendstromen voor de lokale besturen.  Meer info lees je hier.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 25-06-2024 om 09u51 onder Algemeen nieuws

Reacties (1)

  1. Bedankt voor de info Stefan!

    door Ingrid VAN KERCKHOVE op 08/07/2024 10:29

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!