Beurs lokaal bestuurlijk talent voor masteropleiding verlengd

Ook dit jaar wil de minister topprofielen en high potentials aanmoedigen om managementtaken binnen het lokaal/provinciaal bestuur op te nemen en hun engagementen binnen het lokaal/provinciaal bestuur aan te houden en te versterken. Het beurssysteem van vorig jaar dat een deel van de kosten van een managementopleiding op masterniveau financiert, wordt dus verder gezet.

Nieuw is dat nu ook kandidaten die een schakelprogramma moeten volgen, hiervoor subsidies kunnen aanvragen. Verder werd het toepassingsgebied uitgebreid met intergemeentelijke samenwerkingsverbanden en welzijnsverenigingen.

Meer informatie vindt u hier: https://www.vlaanderen.be/beurs-lokaal-bestuurlijk-talent en inschrijven kan vanaf maandag 15 april.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 12-04-2024 om 16u02 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!