Huisvesting Oekraïense vluchtelingen - nieuwe financiële ondersteuning voor lokale besturen

Het besluit van de Vlaamse Regering van 29 juni 2022 heeft de financiële ondersteuning van lokale besturen voor de begeleiding van en de slaapplekken voor tijdelijke beschermde vluchtelingen uit Oekraïne gewijzigd. Lees hier meer. Met de aangepaste financiering wil de Vlaamse regering de doelstelling 30 000 duurzame slaapplekken tegen eind 2022 een duwtje in de rug geven. Daartoe moeten er meer collectieve publieke slaapplekken, specifieke slaapplekken en slaapplekken in nooddorpen komen. De gastgezinnen zijn voor een groot deel immers een aflopend verhaal.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 15-07-2022 om 16u28 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!