Ledenonderzoek Vlofin vzw door Public Minds

Na de algemene vergadering op het congres in mei 2022 zal een nieuw vlaams Vlofin bestuur worden verkozen. Als huidige bestuursploeg wensen we hen de nodige input te geven om goed van start te kunnen gaan. Misschien nam je reeds deel aan de voorbereidende brainstormsessies per provincie, bedankt daarvoor. Deze sessies leverden alvast mooie resultaten op van waaruit een ledenbevraging kon worden opgesteld. De ledenbevraging zal begin februari worden gelanceerd. In de bevraging staan we stil bij onze huidige positionering en ons imago maar we willen vooral ook graag jouw advies horen naar de toekomst toe: hoe zie je onze organisatie evolueren? Wat moeten onze kerntaken zijn?

De resultaten zullen voor de nieuwe bestuursploeg ongetwijfeld erg interessant zijn om een toekomstvisie uit te bouwen. We vinden het dan ook belangrijk dat al onze leden hun mening en advies geven en deelnemen aan de bevraging. De coördinatie ervan gebeurt door het onderzoeksbureau Public Minds. Jullie zullen op donderdag 3 februari de uitnodiging tot deelname van hen ontvangen.

Deelnemen aan het onderzoek zal maximum een 10-tal minuten van uw tijd nemen. Uw advies is erg belangrijk in de uitbouw van een toekomstgerichte ledenorganisatie. We danken je dan ook van harte voor jouw engagement!

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 28-01-2022 om 16u43 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!