De generieke functiebeschrijving is een feit!

In het kader van de Filbert Academy gaven VLOFIN en Exello.net de opdracht aan CC Consult om een algemene functiebeschrijving uit te werken voor financieel directeur en voor algemeen directeur.

Een niet-evidente oefening waarvoor wij meteen ook rekenden op een aantal collega’s die samen kwamen in Aalter en Geel om zich te buigen over kernresultaten en competenties. Maar even belangrijk was het om rekening te houden met de bedrijfscultuur, de omvang van de organisatie, het bestuursmodel, de bestaffing en de dienstverlening.

Resultaat van deze oefening vind je vervolgens in bijlage. Enerzijds wordt onze functie voorgesteld in een korte, wervende tekst. Anderzijds is er een uitgebreide beschrijving, die rekening houdt met het unieke karakter van elk bestuur.

Met deze functiebeschrijvingen willen we tonen wie we zijn en wat we doen. Ze kunnen een inspiratiebron zijn voor besturen die op zoek gaan naar nieuwe collega’s. Maar net zo goed is dit een kapstok waaraan we opleidingen, in het kader van de Filbert Academy, zullen ophangen. Kortom de ondersteuning die je van VLOFIN gewoon bent.

Dank aan allen die aan dit project hun bijdrage leverden.

► Functiebeschrijving financieel directeur (korte tekst) (uitgebreide beschrijving)

► Functiebeschrijving algemeen directeur (korte tekst) (uitgebreide beschrijving)

Gedragscompetentiegids

Technische competentiegids

Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 26-10-2020 om 12u28 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!