Maatregelen Coronavirus - uitstel studiedag 7 mei 2020

Het coronavirus heeft ongetwijfeld grote invloed op uw werkzaamheden maar ook op die van uw beroepsvereniging. Met spijt in het hart en na grondige overweging hebben we beslist om de Vlofin studiedag van 7 mei 2020 uit te stellen tot 2021. Zodoende kunnen we onze goede voorbereidingen kwaliteitsvol afwerken in 2021. Bijkomend betekent dit ook dat het Vlaams congres in West-Vlaanderen één jaar opschuift naar 2022.

Indien je al was ingeschreven voor deze studiedag ontving je reeds een factuur. Je zal van ons nog een creditnota ontvangen om deze tegen te boeken. Probeer deze niet meer te betalen als dit nog niet was gebeurd.
Anders zal er uiteraard ook automatisch een terugbetaling van het inschrijvingsgeld volgen.

Het spreekt voor zich dat wij de maatregelen van het crisiscentrum opvolgen en ook toepassen in onze eigen werking.

Laten we allemaal veilig en behouden deze pandemie managen. Ik wens jullie een goede gezondheid en veel moed en kracht in het begeleiden van onze lokale medewerkers tijdens deze crisis. Vergeet ook niet aan uzelf te denken.

 

De voorzitter,

Herwig Hoskens.

Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 19-03-2020 om 10u55 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!