Turbo opleiding voorjaar 2018 op komst

Naar goede tweejaarlijkse traditie organiseert Vlofin dit voorjaar weer een “Turbo” opleiding voor startende financieel beheerders.   Deze lessen worden gegeven door ervaren collega’s – behalve de dag rond overheidsopdrachten – en richten zich bij voorrang op financieel beheerders die nieuw gestart zijn in 2016 of later. Mochten collega’s die reeds langer aan de slag zijn, één of meer lessen ter opfrissing willen bijwonen, is dat mogelijk op voorwaarde dat er na inschrijving van de startende collega’s nog plaatsen vrij zijn.

De sessies zijn onder andere: overheidsopdrachten, lokale belastingen-praktische werking, debiteurenbeheer (OCMW), BBC boekhouding verder uitgediept, OCMW decreet met aandacht voor DLB, gemeentedecreet met aandacht voor DLB.

Nieuw dit jaar is dat we twee sessies organiseren voor financieel beheerders van gemeenten die recent ook financieel beheerder van het OCMW zijn geworden, of die verwachten het te worden, en omgekeerd. Bedoeling van deze sessies is kort de aandacht te vestigen op bepaalde specifieke accenten van het andere bestuur – gemeente of OCMW.

De officiële uitnodiging volgt binnenkort.

Geplaatst door Stefan HIMPENS in Nieuws op 01-02-2018 om 17u42 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!