Studiedag IBR: Quick scan lokake besturen

IBR-ICCI organiseren op donderdag 11 mei 2017 in het auditorium van BNP Paribas Fortis, Kanselarijstraat 1, 1000 Brussel een studienamiddag over de lancering van de quick scan. Op deze studienamiddag wordt de “quick scan” – standaardprogramma en –rapportering – voor de lokale besturen gelanceerd. De quick scan is een tool die toelaat om een snelle diagnose te maken van de gemeentelijke organisatie, hoofdzakelijk vanuit het oogpunt van de interne controle en bepaalde financiële gegevens. De tool werd in 2016 ontwikkeld door de bedrijfsrevisorenkantoren PwC en BDO in overleg met Audit Vlaanderen en werd begin 2017 getest in Vlaanderen door het kantoor HLB en in Brussel en Wallonië door het kantoor RSM. De studienamiddag is een gezamenlijke organisatie van het IBR en het ICCI. Tijdens de studienamiddag zal er simultane vertaling beschikbaar zijn.

Programma : www.revisorevents.be

Geplaatst door in Nieuws op 11-04-2017 om 20u41 onder pers en partners

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!