Afkicken van e-mail & trends en ontwikkelingen in betaalverkeer, digitale facturatie en cybercrime

Ongetwijfeld kampt ook u met een volle mailbox en vergt het nalezen, opvolgen, bijhouden, beantwoorden of wegwerken van de almaar grotere instroom aan mail een pak tijd, energie en moeite… Kettingmails, ping pong informatie, al dan niet onduidelijke bijlagen, nog maar eens in cc, zaken die blijven hangen, … een financieel beheerder wordt er niet vrolijker van.

Vlofin ( werkgroep vorming ) nodigt ervaren topspreker Gunnar Michielssen uit die ons zijn beproefd seminarie ‘Afkicken van e-mail’ brengt en ons wapent met concrete tips, ideeën, een opstartgids en nuttige gadgets om de werkwijze en mindset rond mailverkeer binnen onze organisaties in de juiste richting te duwen. Gunnar werkt niet vanuit één “te-nemen-of-te-laten”-model, maar werkt met tips die ook los van elkaar functioneren.

1 garantie hebben jullie:

Dit drie uur durende seminarie levert elk van ons naderhand zin voor aanpak met de nodige boost aan energie waarmee we het dagdagelijks mailverkeer kunnen veranderen tot een transparante flow aan informatie en daarbij een enorme tijdswinst scoren!

Het credo van onze spreker luidt: ‘Hoe concreter, hoe beter. Geen blabla, maar boemboem.’

Over return on investment gesproken…

Na de middag informeert ING ons rond de actuele evoluties en trends in het betaalverkeer, digitale facturatie en de gevaren en risico’s gekoppeld aan cybercrime.

De infosessie wordt twee maal georganiseerd en dit op:

-          dinsdag 13 juni 2017 te ING Kortrijk, Grote Markt 50, 8500 Kortrijk (auditorium), en,

-          donderdag 15 juni 2017 te ING Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 16-20, 2000 Antwerpen (auditorium).

De deelnameprijs bedraagt 65 euro. U ontvangt nog een uitnodiging per mail met verdere praktische informatie en een mogelijkheid om u online in te schrijven. Maar noteer nu al maar in uw agenda !

 

Geplaatst door in Nieuws op 27-02-2017 om 16u02 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!