Integratie gemeente-OCMW : belangrijke update !!

In de werkruimte "samenwerking gemeente-OCMW ..." vinden jullie een belangrijke en grote update van het overleg dat de federaties waaronder Vlofin hadden met het kabinet Homans in de loop van de voorbije weken. We koppelen hierover ook verder terug op de komende provinciale vergaderingen en via onze communicatie.

Het Decreet Lokaal Bestuur moet in de plaats komen van gemeentedecreet, OCMW-decreet en het decreet intergemeentelijke samenwerking en beoogt de integratie van gemeente en OCMW ( met behoud van 2 rechtspersonen ) conform de reeds gekend conceptpnota terzake.

Meer duiding vinden jullie in het bericht in de werkruimte

Geplaatst door in Nieuws op 06-12-2016 om 20u09 onder integratie gemeente/OCMW

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!