Eindverslag commissie "decentralisatie"

De Vlaamse Regering heeft op vrijdag 26 juni 2015 kennis genomen van het eindverslag opgesteld door de paritaire commissie ‘decentralisatie’. De commissie, samengesteld uit vertegenwoordigers van de Vlaamse overheid en van de lokale en provinciale besturen, had van de Vlaamse Regering opdracht gekregen na te gaan op welke terreinen de beleidsvrijheid van de lokale besturen verhoogd kan worden, met name voor welke concrete bevoegdheden van het lokale bestuursniveau het niet meer of minder nodig is dat Vlaanderen sturend optreedt. Het eindverslag, de resultaten van de inhoudelijke werkgroepen en de samenstelling van de commissie zijn beschikbaar op de website van het Agentschap Binnenlands Bestuur.

Geplaatst door in Nieuws op 30-06-2015 om 18u04 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!