Nieuwe thema-audit op komst ..

Na de aflopende thema-audits ivm retributies en belastingen is Audit Vlaanderen in voorbereidng van een nieuwe thema-audit.  Dit keer zou de thema-audit zich richten op het aankoopbeheer en contractenbeheer van onze lokale besturen.

Audit Vaanderen startte ook een stuurgroep op met de diverse belanghebbenden ( waaronder vlofin ) om daar mee over na te denken.Ze wil ook de opbouw en het verloop van de audits aftoetsen met deze groep.  Het zal m.a.w. een soort klankbordgroep worden die ook op langere termijn verwacht wordt input te geven voor nieuwe thema-audits.  Mooi initiatief dat we alleen maar kunnen toejuichen.  Naast Vlofin maken ook VVSG, VVP, ECG,VVOS, ABB en het kabinet deel uit van de stuurgroep.

Geplaatst door in Nieuws op 12-05-2015 om 22u04 onder financieel beheer

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!