ABB en investeringsenveloppes: eindelijk goed nieuws

Kan men kredieten van een bestaande investeringsenveloppe wijzigen in het budget voor een volgend boekjaar? Iedereen herinnert zich ongetwijfeld nog dat bovenstaande vraag - totaal onlogisch - met neen werd beantwoord door ABB. In haar nieuwsbrief van vandaag zien we echter een wijziging van dit standpunt. Gelukkig, het gezond verstand zegeviert. Besturen kunnen de kredieten van een bestaande investeringsenveloppe wijzigen in het budget van een volgend boekjaar. Die aanpassingen kunnen echter alleen slaan op de kredieten voor de toekomstige boekjaren. Ze kunnen ook tot gevolg hebben dat het verbinteniskrediet wijzigt. Het is niet toegestaan om bij budget de transactiekredieten te wijzigen van boekjaren die voorafgaan aan het jaar waarvoor men het budget opmaakt.

Geplaatst door in Nieuws op 02-04-2015 om 22u08 onder BBC

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!