Samenwerkingsovereenkomsten Vlofin

Vlofin sloot voor de komende 4 jaar ( periode 2015-2018 ) een samenwerkingsovereenkomst af met Uitgeverij Vanden Broele.  Voorheen leverde Vanden Broele ons vooral dienstverlening inzake onze website.  Gezien onze website nu via V-ICT-OR werd gerealiseerd, werd de samenwerking een stukje herbekeken.  Vanden Broele zal ons deels in geld en deels in natura sponsoren.  Ook op vlak van opleiding zullen we bekijken hoe we tot een win-win kunnen komen.  De jaarlijkse cartoon blijft ook iets waarvoor we met Vandenbroele werken.
De samenwerkingsovereenkomst met Bpost werd door hen beëindigd per 31.12.2014

Geplaatst door in Nieuws op 09-01-2015 om 11u00 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!