En weet u al waar naar toe op 16 oktober?

Wellicht kent u de VVSG-Trefdag, nam u deel aan een vorige editie of kreeg u ondertussen een e-zine, de website of een folder over de Trefdag te zien. Toch vat ik voor u Trefdag nog even samen: 4000 deelnemers, vooral uit lokale besturen, 40 workshops, 16 werkbezoeken in Gent, 10 tooggesprekken, 5 praktijkmarkten, een informatiemarkt met 120 toonaangevende standhouders uit de publieke en private sector. Voeg daar nog koffiepauzes, animatie, lunch en een receptie aan toe om te netwerken. Kortom een hoogfeest voor het lokale bestuur, waarvoor we ook u graag uitnodigen.

Voor u als financieel beheerder kunnen we het volgende aanbevelen :

9.30-10.30u Wat heeft de Vlaamse regering in petto voor de lokale besturen, met Geert Bourgeois, Vlaams minister-president en Luc Martens, VVSG-voorzitter en burgemeester Roeselare of De financiële gezondheid van de gemeenten, met Geert Gielens, chief economist van Belfius

11.00-12.00u Nederland als voorbeeld voor de vermaatschappelijking van de zorg?, met Tof Thissen, King (NL), Anja Declercq, KU Leuven en Martine Knockaert, OCMW Leuven of Leidt een fusie van politiezones tot een betere politiezorg?, met Wim Dries, burgemeester Genk, Geert Smet, politiezone Voorkempen, Mark Crispel, politiezone Sint-Pieters-Leeuw en Brice De Ruyver, criminoloog Universiteit Gent

12.30-13.30u Tijd voor het nieuwe OCMW, met Piet Van Schuylenbergh, directeur VVSG of Instrumenten voor schuldfinanciering, met Rik Buyse, schepen van Financiën Wielsbeke, Cathy Brouckaert, financieel beheerder Brugge, Marc Debaveye, directeur Vlaanderen Belfius en Gert De Brabanter, National Manager Public Sector, ING

14.00-15.00u Actualiteitsdebat over kinderopvang, ouderenzorg en de strijd tegen armoede, met Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin of Burgers financieren zelf maatschappelijke projecten, met Stef Ampe, projectleider growfunding Brussel en Wim Van Opstal, lector economie Katholieke Hogeschool Leuven

15.30-16.30u Naar een nieuw imago van het OCMW, met Fons Van Dijck, Think BBDO of De toekomst is lokaal, met Mark Suykens, algemeen directeur VVSG of Hoe lokaal is de zonale brandweer?, met Bart Somers, burgemeester Mechelen, Alain Wyffels, burgemeester Langemark-Poelkapelle en Chris Addiers, voorzitter Brandweervereniging Vlaanderen

Wil u erbij zijn op Trefdag? Schrijf dan snel in want elke week raken meer workshops volzet. Hoe u het best inschrijft, welke tarieven gelden en andere praktische informatie vindt u op www.trefdag.be. 

Geplaatst door in Nieuws op 15-09-2014 om 22u47 onder pers en partners

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!