Infosessie toegang tot Centraal Bestand Beslagberichten.

Reeds enige tijd ijvert Vlofin voor een toegang voor alle financieel beheerders tot het Centraal Bestand Beslagberichten.  Na een noodzakelijke wetswijziging die de toegang mogelijk moest maken werd door de Nationale Kamer van de Gerechtsdeurwaarders en een aantal andere partijen samen met de stuurgroep e-gov gewerkt aan de technische kant van de zaak.  De voorbije maand werd er door een paar collegae getest en alles lijkt nu ongeveer rond. Om alle collegae in te lichten en de nodige uitleg te geven over de toegang wordt hiervoor op 4 november 2014 te Brussel ( van 14 tot 16 u ) een uitgebreidde infosessie geven. De toegang kan een interessante tool zijn in kader van ons debiteurenbeheer. 

Gelieve deze datum dan ook al vast te leggen in jullie agenda.

Een uitnodiging met practische info volgt nog.

Geplaatst door in Nieuws op 15-08-2014 om 11u44 onder E-gov

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!