Droomt u ook van méér efficiënte digitale processen

De stuurgroep lokaal e-government –waarvan VloFin deeluitmaakt- formuleerde recent 8 concrete voorstellen voor de nieuwe regering om digitalisering en ICT maximaal in te zetten, ten voordele van het lokale bestuur. Ten voordele van meer bestuurskracht op alle niveaus en een transparante dienstverlening. Lees het Memorandum 2014 'Slim investeren in een klantgerichte digitale gemeente en overheid' en kijk of u uw ideeën terugvindt. Kent u zelf nog andere dringende knelpunten en ICT uitdagingen voor onze verschillende overheden ? Of concrete voorbeelden van waar het mis gaat ? Mail uw suggesties naar het meldpunt info@v-ict-or.be en vervolledig de lijst van "quickwins" waar de nieuwe parlementsleden best werk van maken.

Geplaatst door in Nieuws op 27-06-2014 om 09u40 onder E-gov

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!