nieuwsbrief audit Vlaanderen

Op 1 januari 2014 startte het agentschap Audit Vlaanderen met audits bij de lokale besturen. Met audits bij de Vlaamse overheid had het agentschap al ruime ervaring. Audit Vlaanderen vindt het belangrijk dat de lokale besturen zo goed mogelijk geïnformeerd worden over zijn werking en wat er op vlak van audits en organisatiebeheersing verwacht kan worden. Daarom werd een elektronische nieuwsbrief specifiek voor de lokale besturen gecreëerd, met in de eerste editie informatie over: - Het nieuwe agentschap Audit Vlaanderen - De eerste audits - Interne controle of organisatiebeheersing? - Hoe begin je aan een zelfevaluatie organisatiebeheersing? - Initiatieven ter ondersteuning bij een zelfevaluatie.
Meer weten: http://www.auditvlaanderen.be/avnieuwsbrief1

Geplaatst door in Nieuws op 25-06-2014 om 11u48 onder pers en partners

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!