Overlijden ere-nationaal voorzitter René Mues

Op 31 mei jl. overleed de heer René Mues. Hij was ere-gemeenteontvanger te Oudergem en is een gewezen nationaal voorzitter van de Koninklijke federatie van gemeente- en OCMW-ontvangers. René bleef tot vorig jaar een trouw bezoeker van ons Vlaams congres. Hij werd 82 jaar.

De begrafenis heeft plaatst zaterdag 7 juni om 10.30 in de St-Catharina-kerk te Stint-Katelijne-Waver.

Onze deelneming aan de familie

Geplaatst door CMS Administrator in Nieuws op 04-06-2014 om 09u14 onder Algemeen nieuws

Reacties (1)

  1. Mevr. Janssens, weduwe van dhr. Mues dankt de federatie voor de attenties en steun. Ook na zijn pensioen voelde hij zich nog betrokken bij de federatie. Er nog bij kunnen zijn, was een feest voor hem

    door Stefan Himpens op 09/07/2014 14:52

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!