Studiedag - naamswijziging

Op 20 mei jongstleden hielden we onze grote jaarlijkse studiedag.  Dit jaar stond deze ook in het teken van 10 jaar VLO en onze naamswijziging naar Vlofin met bijhorende lancering van onze nieuwe website.  De opkomst was zeer groot met ongeveer 220 aanwezigen.  Ons nieuw logo en nieuwe naam konden op veel positieve reacties rekenen. De lancering gebeurde eveneens via een mailing (met lanceringstrailer) aan alle leden en belanghebbenden in de lokale sector.  Ook de burgemeester, voorzitters OCMW, schepenen van financiën en secretarissen werden in deze lanceringscampagne betrokken via een originele postkaart die aan hen werd opgestuurd om zo onze naambekendheid meteen breed uit te dragen.

Tot slot van deze studiedag kregen alle aanwezigen die deelnamen aan de persoonlijkheidstest ook allen hun profiel mee naar huis net als een Vlofin-tas met een paar Vlofin-gadgets.

De presentaties van de studiedag vinden jullie hieronder

presentatie Steven van Roosbroek

presentatie Daniël Verbeken

Presentatie Myriam Parys

Presentatie BDO

Presentatie persoonlijkheidstest

Geplaatst door CMS Administrator in Nieuws op 02-06-2014 om 18u31 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!