WAT CFO'S EN FINANCIEEL BEHEERDERS VAN MEKAAR KUNNEN LEREN

Planning

27/10/2015 18:30 — 27/10/2015 22:00

Beschrijving

WAT CFO'S EN FINANCIEEL BEHEERDERS VAN MEKAAR KUNNEN LEREN

De uitdagingen voor het financieel management van de lokale besturen en OCMW's zijn groot en divers. De burger verwacht immers een snelle en correcte dienstverlening, maar de budgettaire mogelijkheden zijn beperkt. Een efficiënte aanpak is nodig, maar heeft impact op de verschillende bedrijfsprocessen. In deze sessie gaan we de verschillende processen van de financiële afdelingen van de publieke en de private sector tesamen analyseren en vergelijken.

Wat kunnen we van mekaar leren?

Deze sessie is – naar goede gewoonte – exclusief voor leden van Finance Square en uitzonderlijk ook voor alle financieel beheerders van steden, gemeenten en OCMW's.

PROGRAMMA
U kent onze zeer interactieve aanpak! Cathy Bouckaert, financieel beheerder van de Stad Brugge en Marc-André Gennart, CFO Brussel Airport nemen de lead in deze sessie. Zij gaan hun interne processen op tafel gooien en die met mekaar vergelijken en gaan dan samen op zoek met u naar de opportuniteiten om die te verbeteren en efficiënter te maken. Uw input kan dus cruciaal worden.

PRAKTISCH 27 OKTOBER ONTVANGST VANAF 18u30 Administratief Gebouw Stad Gent Zaal Citadelle Franklin Rooseveltlaan 1 9000 Gent

Voor een vlotte en professionale organisatie vragen we uw deelname te bevestigen via mail aan sandy@recontent.be

Locatie


Gent